E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Een opleveringskeuring van een woning is niet hetzelfde als een bouwtechnische keuring. Het gaat hier om de oplevering van een nieuwbouwwoning of verbouwing. Tijdens een opleveringskeuring van een woning in de nieuwbouw, of een zojuist verrichte ingrijpende verbouwing in een ouder pand, wordt gekeken of de verrichte werkzaamheden stuk voor stuk volgens plan uitgevoerd zijn. Met de bouwer dan wel aannemer wordt het hele pand (of het verbouwde gedeelte) doorlopen en gecontroleerd. Indien nodig stelt de keurmeester een Proces Verbaal van Oplevering op. Keuringshuis verzorgt uw opleveringskeuring van A tot Z. Overigens voorziet Keuringshuis ook in bouwtechnische keuringen, een verwante tak van sport. 

Direct aanvragen
033-2850663

Prijs berekenen

<400m3 = € 420,00
+100m3 = € 20,00

va € 420,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Opleveringskeuring voor woningen: Keuringshuis is uw specialist

Een opleveringskeuring voor woningen is essentieel om niet de dupe te worden van slordige of slecht afgewerkte (ver)bouwwerkzaamheden. Er zijn bovendien twee fases te onderscheiden: de vooroplevering en de definitieve oplevering. Tijdens de eerste wordt de voortgang van de bouw nagelopen en zo nodig ingegrepen als werkzaamheden niet naar behoren verricht worden. Dat voorkomt veel en grotere maatregelen dan wanneer gebreken aan het licht komen bij een definitieve oplevering. Keuringshuis is gespecialiseerd in de opleveringskeuring voor woningen en beschikt over alle benodigde certificaten. De experts zijn goed opgeleid en vriendelijk en gaan immer secuur te werk. Bovendien is Keuringshuis aangesloten bij gezaghebbende instanties, en worden hun strenge maar logische normen te allen tijde doorgevoerd. 

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Voor elke woning een opleveringskeuring aanvragen via Keuringshuis

Keuringshuis is operatief in heel Nederland en staat bekend om zijn snelle en gedegen aanpak: de inspecties worden op ongekend korte termijn - en wel binnen vier werkdagen - uitgevoerd. Daarnaast worden schappelijke, zo niet zeer scherpe prijzen gehanteerd. Wilt u met uw toekomstige buren een gezamenlijke opleveringskeuring aanvragen? Dat kan bij Keuringshuis. Dit spaart geld uit, niet alleen omdat ingrepen voorkomen worden maar ook vanwege de door Keuringshuis aangeboden collectiviteitskorting. Verder is voor elke mogelijke woning een opleveringskeuring vereist in verband met eventuele verkoop van het huis. Hetzelfde geldt voor bouwtechnische keuringen en het vaststellen van een energielabel, dat sinds 1 januari 2021 bij wet verplicht is. Neem voor de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning contact op via het online formulier, waarna snel een afspraak volgt.