E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Thermografische inspectie woning

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 375,00
All-in tarief incl. BTW!

Thermografische inspectie woning

Vanaf
€ 375,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Thermografische inspectie woning

Thermografische inspectie

Bij een thermografische inspectie gebruiken wij een geavanceerde warmtebeeldcamera. De camera (infrarood) brengt de temperatuurverschillen in kaart. Aan de hand van deze beelden kan er een analyse gedaan worden en naar een constatering gewerkt worden.

Thermografie wordt veelal ingezet bij controles van spouwmuurisolaties, vloerverwarmingen, vochtproblemen of energieverliezen. Met behulp van de warmtebeeldcamera kan aangegeven worden of er geen warmtelekken aanwezig zijn waardoor energie/warmte verloren gaat en onnodig voor kosten zorgt. Warmtelekken kunnen ook voor inwendige condensatie zorgen met als gevolg schimmelvorming.

In bestaande woningen kan thermografie toegepast worden voor de volgende aspecten:
- Lokaliseren van optrekkend vocht
- Vloerverwarming
- Koudebruggen
- Warmteontwikkelingen
- Condensatie
- Kierdichtingen
- Isolatie lekken
- Vochtproblemen
- Luchtlekken
- Etc.

Deze inspectie is ook toepasbaar voor visueel niet waarneembare gebreken. Er moet echter wel sprake zijn van temperatuursverschillen om deze inspectie toe te passen en conclusies hieruit te trekken. Om deze reden voeren wij de thermografische inspectie uit vanaf oktober tot en met maart. Buiten deze maanden kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor advies. 

Resultaten
De resultaten worden verwerkt in een handzaam rapport met foto's en eventuele toelichting en conclusies. 

Aanvragen
Wilt u een thermografische inspectie aanvragen? Dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via onze contactpagina of via 033-2850663 zodat wij een passende offerte kunnen maken.

 

Wat zeggen onze klanten?

positief, snelle reactie en keurige afhandeling

10 - Miriam

110 beoordelingen 9,2/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficient in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele binnen zéér korte termijn de inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de keuring binnen 4 werkdagen uit te voeren. Nadat de afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

Direct aanvragen

Vanaf
€ 375,00
All-in tarief incl. BTW!

Thermografische inspectie woning

Vanaf
€ 375,00
All-in tarief incl. BTW!

Bereken uw tarief!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar