E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663

Inmeten NEN 2580

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 189,00
All-in tarief incl. BTW!

Inmeten NEN 2580

Vanaf
€ 189,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Inmeetrapport NEN 2580 inclusief plattegronden

Bij het het inmeten van uw woning wordt het aantal m2 gemeten volgens de NVM- en NEN 2580-richtlijnen. Het inmeten wordt voor zowel bestaande als nieuwbouwwoningen opgemeten volgens een meetinstructie.

Er wordt in de meetinstructie onderscheid gemaakt tussen onderstaande soorten gebruiksoppervlakten:

  • gebruiksoppervlakte wonen;
  • gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte
  • gebruiksoppervlakte externe bergruimte
  • gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte

Bovengenoemde gebruiksoppervlakten worden, indien in uw woning aanwezig, allemaal apart opgemeten. De metingen vinden plaats binnen de woningscheidende muren en inclusief de dragende en niet-dragende binnenmuren.

Het rapport 

U ontvangt het meetrapport met de bijbehorende plattegronden binnen 5 werkdagen na de keuring via de mail. 

Aanvragen

Wilt u een inmeetrapport conform NEN 2580 inclusief plattegronden aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de opname binnen 5 werkdagen uit te voeren. Nadat de afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. 

De genoemde tarieven zijn all-in (incl. BTW en zonder bijkomende kosten, zoals voorrijdkosten, etc.). Wij hebben een landelijke dekking tegen een vast tarief.

Heeft u interesse en/of vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via 033-2850663.

 

Wat zeggen onze klanten?

Wij hebben ons nieuwe huis laten keuren door Keuringshuis. Afspraak maken ging erg gemakkelijk, Keurhuis regelt dat met de verkopende makelaar. De bouwkundig inspecteur kwam zeer kundig over en heeft het huis grondig geïnspecteerd. Hij vertelde goed wat hij deed en wat belangrijke punten zijn om op te letten bij een keuring. Het keuringsrapport zag er erg professioneel uit waarbij alles heel gedetailleerd uitgeschreven stond en onderbouwd werd met foto's. Ons bouwkundig adviseur was ook erg verrast door de kundigheid en de professionaliteit van de bouwkundig inspecteur. De keuring heeft veel voor ons opgeleverd en veel onduidelijkheden weggenomen.

10 - Jaromir Wieles

81 beoordelingen 9,1/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficient in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele binnen zéér korte termijn de inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de keuring binnen 4 werkdagen uit te voeren. Nadat de afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

Direct aanvragen

Vanaf
€ 189,00
All-in tarief incl. BTW!

Inmeten NEN 2580

Vanaf
€ 189,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar