E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Energielabel woning

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 295,00
All-in tarief incl. BTW!

Energielabel woning

Vanaf
€ 295,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Energielabel woning

U kunt bij Keuringshuis het vernieuwde energielabel op basis van de NTA 8800 aanvragen. Keuringshuis is één van de gecertificeerde bedrijven die conform BRL9500-W energielabels mag afgeven voor woningen.

Bij nieuwbouw, verkoop of verhuur van uw woning is het verplicht om een energielabel van de woning te overhandigen. U kunt bij ons terecht om een energielabel voor uw woning op te laten stellen door het hele land. Dit vindt geheel plaats volgens de richtlijnen en het energielabel wordt geregisteerd bij het RVO. 

Wij werken door héél Nederland en u heeft binnen 4 werkdagen na de opname het label in uw mailbox.

De tarieven zijn als volgt: woningen met een inhoud tot 400m3 zijn de kosten €295,- incl.btw. Per 100m3 extra inhoud wordt er €20,- incl.btw. gerekend. Het tarief kunt u ook berekenen op onze tarieven pagina. 

Voor de bepaling van de energieprestatie en het energielabel van de woning wordt een inspectie uitgevoerd door een gecertificeerd EP-W adviseur. De adviseur komt bij u langs om noodzakelijke metingen aan de ruimtes en de installaties te verrichten. Na het bezoek zal de adviseur de metingen doorvoeren in het rekenprogramma om zo energieprestatie van de woning nauwkeurig te bepalen. Hierna wordt dit geregisteerd bij RVO en ontvangt u het energielabel per mail.

Let op, hier volgt een belangrijke mededeling: in verband met drukte kunnen wij de opname van het energielabel voor particuliere klanten niet op korte termijn uitvoeren. Afhankelijk van de locatie, kan de inspectie pas binnen 3-5 weken ingepland worden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Dit bericht is niet van toepassing voor onze zakelijke opdrachtgevers of particuliere opdrachtgevers die via onze zakelijke relaties binnenkomen.

Het rapport

Wij voeren de opname en berekeningen uit. Vervolgens wordt deze berekening geregistreerd in het landelijke database van RVO en wordt er een energielabel gegenereerd. U ontvangt het energielabel uiterlijk binnen 4 werkdagen na de inspectie per e-mail. Dit label geeft de energetische staat van de woning weer met als doel om energiebesparende maatregelen te stimuleren. De woning krijgt een labelklasse tussen A++++ tot G. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de inspectiez.s.m. uitgevoerd en het rapport ontvangt uiterlijk twee werkdagen na de inspectie. Zie hier voor de extra kosten.


VOORBEELD RAPPORT DOWNLOADEN

 

Wat zeggen onze klanten?

positief, snelle reactie en keurige afhandeling

10 - Miriam

110 beoordelingen 9,2/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficiënt in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele land binnen een korte termijn inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een energielabel aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om het energielabel binnen 4 werkdagen na de opnamedatum te leveren.

Direct aanvragen

Vanaf
€ 295,00
All-in tarief incl. BTW!

Energielabel woning

Vanaf
€ 295,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar