E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Energielabel bedrijfspand

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 592,90
All-in tarief incl. BTW!

Energielabel bedrijfspand

Vanaf
€ 592,90
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Energielabel bedrijfspand

Wij zijn een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het afgeven van energielabels voor bedrijfspanden. Onze inspecteurs zijn EP-U gecertificeerd en werken conform de bepalingsmethode NTA 8800, gebaseerd op de Europese CEN-normen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw energielabel nauwkeurig en betrouwbaar is. Keuringshuis is één van de gecertificeerde bedrijven die conform BRL9500-U energielabels mag afgeven voor bedrijfspanden. Wij staan ingeschreven in het Centraal Register Techniek, dit is het register waar gecertificeerde bedrijven ingeschreven dienen te zijn om een officieel energielabel af te kunnen geven. Via de volgende link treft u ons certificaat: https://keuringshuis.nl/Certificaat-Keuringshuis-Ub-2022.pdf

Onze dienstverlening is beschikbaar voor bedrijven door heel Nederland. We bieden snelle en efficiënte inspecties voor het opstellen van het energielabel voor uw bedrijfspand. Onze inspecteurs zorgen ervoor dat de opname en uitwerking van het label wordt uitgevoerd door enkel gecertificeerde personen.

Vertrouw op onze expertise en ervaring. Bekijk gerust ons certificaat via de volgende link: https://keuringshuis.nl/Certificaat-Keuringshuis-Ub-2022.pdf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Laten we samen werken aan een duurzame toekomst!

De tarieven zijn als volgt:


Oppervlakte bedrijfspandPrijs excl. btwPrijs incl. btw.
0 - 100 m2€490,-€592,90
101 - 250 m2€565,-€683,65
251 - 500 m2€640,-€774.40
501 - 1.000 m2
€845,-€1022.45
> 1.000 m2offertebasisoffertebasis

Deze tarieven zijn onder voorbehoud van de plattegronden. Indien de plattegronden ontbreken, dan rekenen wij een toeslag van €125,- excl. btw.


Voor de bepaling van de energieprestatie en het energielabel van het bedrijfspand wordt een inspectie uitgevoerd door een gecertificeerd EP-U adviseur. De adviseur komt bij u langs om noodzakelijke metingen aan de ruimtes en de installaties te verrichten. Na het bezoek zal de adviseur de metingen doorvoeren in het rekenprogramma om zo energieprestatie van de woning nauwkeurig te bepalen. Hierna wordt dit geregistreerd bij RVO en ontvangt u het energielabel per mail.


Energielabel utiliteitsbouw verplicht:

Bij verkoop of verhuur van een bedrijfspand is een energielabel verplicht. Het energielabel geeft de energieprestatie van een gebouw weer. Deze verplichting geldt voor gebouwen met de volgende functies:
- kantoor
- onderwijs
- bijeenkomst
- gezondheihdszorg
- logies
- sport
- winkels

Tevens is het verplicht om het energielabel weer te geven wanneer een gebouw te koop of te huur wordt aangeboden. Het energielabel is 10 jaar geldig. 


Verplichting energielabel C kantoren 2023

Vanaf 2023 geldt er een verplichting dat iedere kantoorruimte groter dan 100m2 minimaal een energielabel C heeft. Indien gewenst kunnen wij u ook van advies voorzien welke maatregelen er benodigd zijn om uw kantoor op minimaal energielabel C te krijgen. Zorg ervoor dat u op tijd bent. Boete en handhaving

De Inspectie voor Leefomgeving en Transport (ILT) controleert op de aanwezigheid van een energielabel. Bij het ontbreken hiervan, riskeert de eigenaar van het utiliteitsgebouw een boete. Deze boetes zijn terug te vinden op de website van de ILT.

Lees meer

Het rapport

De opname en berekeningen van de energetische staat van het bedrijfspand worden door ons uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat deze berekeningen zorgvuldig worden uitgevoerd en nauwkeurig worden geregistreerd in de landelijke database van RVO. Hierdoor is het mogelijk om een energielabel te genereren. Dit energielabel geeft een duidelijk beeld van de huidige energetische staat van het pand en heeft als doel om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Het bedrijfspand krijgt hierdoor een labelklasse toegewezen, variërend van A++++ tot G. Dit label ontvangt u binnen 10 werkdagen na de inspectie per e-mail, zodat u direct op de hoogte bent van de huidige staat van uw pand en welke stappen u kunt nemen om energie te besparen. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de inspectiez.s.m. uitgevoerd en het rapport ontvangt uiterlijk vijf werkdagen na de inspectie. Zie hier voor de extra kosten.

 

Wat zeggen onze klanten?

positief, snelle reactie en keurige afhandeling

10 - Miriam

110 beoordelingen 9,2/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficiënt in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele land op korte termijn inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een energielabel aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. 

Direct aanvragen

Vanaf
€ 592,90
All-in tarief incl. BTW!

Energielabel bedrijfspand

Vanaf
€ 592,90
All-in tarief incl. BTW!

Bereken uw tarief!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar