E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Energielabel bedrijfspand

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 713,90
All-in tarief incl. BTW!

Energielabel bedrijfspand

Vanaf
€ 713,90
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Energielabel bedrijfspand

De energieprestatie wordt vastgesteld met de bepalingsmethode NTA 8800, welke gebaseerd is op de Europese CEN-normen.

De opname en uitwerking van het label mag enkel door gecertificeerde personen uitgevoerd worden. Onze inspecteurs zijn EP-U gecertificeerd om conform BRL9500-U energielabels af te kunnen geven voor bedrijfspanden.

Wij werken door héél Nederland. 

De tarieven zijn als volgt:


Oppervlakte bedrijfspandPrijs excl. btwPrijs incl. btw.
0 - 100 m2€590,-€713,90
101 - 250 m2€675,-€816,75
251 - 500 m2€760,-€919,60
501 - 1.000 m2
€895,-€1082,95
> 1.000 m2offertebasisoffertebasis

Deze tarieven zijn onder voorbehoud van de plattegronden. Indien de plattegronden ontbreken, dan rekenen wij een toeslag van €175,- excl. btw.


Voor de bepaling van de energieprestatie en het energielabel van de woning wordt een inspectie uitgevoerd door een gecertificeerd EP-U adviseur. De adviseur komt bij u langs om noodzakelijke metingen aan de ruimtes en de installaties te verrichten. Na het bezoek zal de adviseur de metingen doorvoeren in het rekenprogramma om zo energieprestatie van de woning nauwkeurig te bepalen. Hierna wordt dit geregistreerd bij RVO en ontvangt u het energielabel per mail.


Energielabel utiliteitsbouw verplicht:

Bij verkoop of verhuur van een bedrijfspand is een energielabel verplicht. Het energielabel geeft de energieprestatie van een gebouw weer. Deze verplichting geldt voor gebouwen met de volgende functies:
- kantoor
- onderwijs
- bijeenkomst
- gezondheihdszorg
- logies
- sport
- winkels

Tevens is het verplicht om het energielabel weer te geven wanneer een gebouw te koop of te huur wordt aangeboden. Het energielabel is 10 jaar geldig. 


Verplichting energielabel C kantoren 2023

Vanaf 2023 geldt er een verplichting dat iedere kantoorruimte groter dan 100m2 minimaal een energielabel C heeft. Indien gewenst kunnen wij u ook van advies voorzien welke maatregelen er benodigd zijn om uw kantoor op minimaal energielabel C te krijgen. Zorg ervoor dat u op tijd bent. Boete en handhaving

De Inspectie voor Leefomgeving en Transport (ILT) controleert op de aanwezigheid van een energielabel. Bij het ontbreken hiervan, riskeert de eigenaar van het utiliteitsgebouw een boete. Deze boetes zijn terug te vinden op de website van de ILT.

Lees meer

Het rapport

Wij voeren de opname en berekeningen uit. Vervolgens wordt deze berekening geregistreerd in het landelijke database van RVO en wordt er een energielabel gegenereerd. U ontvangt het energielabel uiterlijk binnen 10 werkdagen na de inspectie per e-mail. Dit label geeft de energetische staat van het bedrijfspand weer met als doel om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Het bedrijfspand krijgt een labelklasse tussen A++++ tot G. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de inspectiez.s.m. uitgevoerd en het rapport ontvangt uiterlijk vijf werkdagen na de inspectie. Zie hier voor de extra kosten.

 

Wat zeggen onze klanten?

positief, snelle reactie en keurige afhandeling

10 - Miriam

110 beoordelingen 9,2/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficiënt in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele land op korte termijn inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een energielabel aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. 

Direct aanvragen

Vanaf
€ 713,90
All-in tarief incl. BTW!

Energielabel bedrijfspand

Vanaf
€ 713,90
All-in tarief incl. BTW!

Bereken uw tarief!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar