E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Energielabel bedrijfspand

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 595,00
All-in tarief incl. BTW!

Energielabel bedrijfspand

Vanaf
€ 595,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Energielabel bedrijfspand

Bij verkoop of verhuur van een bedrijfspand is een energielabel verplicht. Dit label kunnen wij voor u verzorgen. Het energielabel geeft de energieprestatie van een gebouw weer.

De opname en uitwerking van het label mag enkel door gecertificeerde personen uitgevoerd worden. Onze inspecteurs zijn EP-U gecertificeerd om conform BRL9500 energielabels af te kunnen geven voor bedrijfspanden.

Wij werken door héél Nederland en u heeft binnen 5 werkdagen na de opname het label in uw mailbox.

De tarieven zijn als volgt:


Oppervlakte bedrijfspandPrijs incl. btw.
0 - 100 m2€595,-
101 - 250 m2€695,-
251 - 500 m2€795,-
> 500 m2 Vraag een offerte aan


Voor de bepaling van de energieprestatie en het energielabel van de woning wordt een inspectie uitgevoerd door een gecertificeerd EP-W adviseur. De adviseur komt bij u langs om noodzakelijke metingen aan de ruimtes en de installaties te verrichten. Na het bezoek zal de adviseur de metingen doorvoeren in het rekenprogramma om zo energieprestatie van de woning nauwkeurig te bepalen. Hierna wordt dit geregisteerd bij RVO en ontvangt u het energielabel per mail.


Lees meer

Het rapport

Wij voeren de opname en berekeningen uit. Vervolgens wordt deze berekening geregistreerd in het landelijke database van RVO en wordt er een energielabel gegenereerd. U ontvangt het energielabel uiterlijk binnen 5 werkdagen na de inspectie per e-mail. Dit label geeft de energetische staat van het bedrijfspand weer met als doel om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Het bedrijfspand krijgt een labelklasse tussen A++++ tot G. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de inspectiez.s.m. uitgevoerd en het rapport ontvangt uiterlijk twee werkdagen na de inspectie. Zie hier voor de extra kosten.

 

Wat zeggen onze klanten?

positief, snelle reactie en keurige afhandeling

10 - Miriam

110 beoordelingen 9,2/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficiënt in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele land binnen zéér korte termijn inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een energielabel aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de gehele doorlooptijd van aanvraag tot opname, binnen 10 werkdagen te realiseren. 

Direct aanvragen

Vanaf
€ 595,00
All-in tarief incl. BTW!

Energielabel bedrijfspand

Vanaf
€ 595,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar