E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Opleveringskeuring nieuwbouw

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 349,00
All-in tarief incl. BTW!

Opleveringskeuring nieuwbouw

Vanaf
€ 349,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Opleveringskeuring nieuwbouw

Opleveringskeuring nieuwbouw

Bij een oplevering van een nieuwbouwwoning of een verbouwing worden de uitgevoerde werkzaamheden gecontroleerd. In deze keuring wordt gecontroleerd of de werkzaamheden volgens afspraak zijn gedaan, of de kwaliteit in orde is en dat er geen ernstige gebreken aanwezig zijn.

Tijdens de oplevering wordt samen met de bouwer de gehele woning doorlopen. Er worden vrijwel altijd gebreken gevonden die nog door de bouwer hersteld dienen te worden. Na deze ronde wordt er een Proces Verbaal van Oplevering opgesteld van wat er nog dient te gebeuren.

Voor de definitieve oplevering is er vaak al een vooroplevering, hierin krijgt u de voortgang van de bouw te zien en kunt u al controleren of het volgens afspraken verloopt. Het is ook mogelijk onze begeleiding te vragen tijdens de vooroplevering, de ervaring leert dat gebreken die tijdens deze vooroplevering zijn gevonden sneller hersteld zijn en dus minder gebreken oplevert bij de definitieve opleverkeuring.

Wilt u samen met uw toekomstige buren een opleveringskeuring aanvragen? Vraag dan om een collectiviteitskorting! Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.
Het rapport

Tijdens de oplevering wordt er een proces-verbaal opgesteld. Dit proces verbaal is een officieel document en dient door beide partijen te worden ondertekend. Na ondertekening wordt het document aan de bouwer en aan de opdrachtgever overgedragen. Heeft u interesse en/of vragen? Neem dan contact met ons op.

Keuringshuis stelt eveneens een rapport op. Dit is een schaduwlijst van de punten welke tijdens de oplevering zijn waargenomen. U ontvangt het rapport binnen 2 werkdagen na de keuring via de mail. Het is ook mogelijk om het rapport in full-color afdruk te ontvangen per post. 


 

Wat zeggen onze klanten?

positief, snelle reactie en keurige afhandeling

10 - Miriam

110 beoordelingen 9,2/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficient in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele binnen zéér korte termijn de inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de keuring binnen 4 werkdagen uit te voeren. Nadat de afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

Direct aanvragen

Vanaf
€ 349,00
All-in tarief incl. BTW!

Opleveringskeuring nieuwbouw

Vanaf
€ 349,00
All-in tarief incl. BTW!

Bereken uw tarief!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar