E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663

Elementeninspectie

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 199
All-in tarief incl. BTW!

Elementeninspectie

Vanaf
€ 199
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Elementeninspectie

Wilt u advies over een bepaald element van uw woning of twijfelt u over de kwaliteit van levering van uw aannemer? Dan kan een elementeninspectie of expertise keuring uitkomst bieden. 

Omdat elementeninspecties en expertisekeuringen complex kunnen zijn, is het goed om eerst telefonisch contact te hebben, zodat het probleem en uw wensen verhelderd worden. Op die manier maken wij een goede inschatting van de situatie en kunnen wij een gepaste aanbieding doen. 

Kiest u ervoor om door ons een expertisekeuring te laten uitvoeren, dan mag u een uitgebreide inspectie verwachten en een gedegen rapportage. 

Hierbij een aantal voorbeelden van elementeninspecties/expertisekeuringen:

  • Thermografisch onderzoek naar vochtproblemen, energieverlies, etc
  • Gasdetectie
  • Koolmonoxidedetectie
  • Inspecties van dakconstructies 
  • Inspecties van kozijnen
  • Metselwerk inspecties
  • Betonrot (Kwaaitaal- of Mantavloeren) inspecties
  • Kruipruimte inspecties
  • Inspecties op zwam- of houtrotaantasting
  • Etc.

Wanneer u twijfelt of een bezoekje van onze inspecteur wel nodig is of gewoon eens wilt sparren met één van onze professionals, dan kunt u kiezen voor onze “Online bouwkundig consult”. Klik hier voor meer informatie.

 

Wat zeggen onze klanten?

Wij hebben ons nieuwe huis laten keuren door Keuringshuis. Afspraak maken ging erg gemakkelijk, Keurhuis regelt dat met de verkopende makelaar. De bouwkundig inspecteur kwam zeer kundig over en heeft het huis grondig geïnspecteerd. Hij vertelde goed wat hij deed en wat belangrijke punten zijn om op te letten bij een keuring. Het keuringsrapport zag er erg professioneel uit waarbij alles heel gedetailleerd uitgeschreven stond en onderbouwd werd met foto's. Ons bouwkundig adviseur was ook erg verrast door de kundigheid en de professionaliteit van de bouwkundig inspecteur. De keuring heeft veel voor ons opgeleverd en veel onduidelijkheden weggenomen.

10 - Jaromir Wieles

81 beoordelingen 9,1/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficient in te plannen bij onze inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele binnen zéér korte termijn de inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een offerte aanvragen voor een elementeninspectie? Bel of mail ons.

Direct aanvragen

Vanaf
€ 199
All-in tarief incl. BTW!

Elementeninspectie

Vanaf
€ 199
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar