E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Nulmeting

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 0,00
All-in tarief incl. BTW!

Nulmeting

Vanaf
€ 0,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Nulmeting

Een nulmeting of bouwkundige vooropname is een opname waarbij de staat van een woning of gebouw wordt vastgelegd. Dit is bijvoorbeeld relevant voor objecten die zich in een gebied bevinden waar risicovolle werkzaamheden gaan plaatsvinden. Werkzaamheden als: heiwerkzaamheden, verlaging van het grondpeil, ontgravingen of zwaar transport. Door deze werkzaamheden kunnen trillingen mogelijk schade veroorzaken aan uw woning of gebouw. Wij adviseren om deze reden om een nulmeting uit te voeren. U kunt hier namelijk mee vastleggen dat er vóór deze werkzaamheden nog geen schade was.

Een nulmeting zorgt ervoor dat er achteraf geen discussie kan ontstaan over schade en de grootte van de schade kan hiermee beperkt worden. In sommige gevallen zal een verzekeraar zelf een rapportage van een nulmeting eisen.

Wij verzorgen een nulmeting vóórdat de risicovolle werkzaamheden worden uitgevoerd. Het gebouw wordt opgenomen en beoordeeld op mogelijke gebreken. U ontvangt van deze opname een uitgebreid rapport, dat opgesteld is conform BRL5024. Met dit rapport staat u sterk in geval van schade.

Wilt u meer informatie over de nulmeting? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 033-285 0663 of via het e-mailadres info@keuringshuis.nl. Onze collega’s voorzien u graag van een vrijblijvende offerte. 

Het rapport

U ontvangt het rapport binnen 2 werkdagen na de keuring per e-mail. In dit rapport staan alle gebreken met herstelkosten, voor de korte en lange termijn. Het is ook mogelijk om het rapport in full-color afdruk te ontvangen per post. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de keuring z.s.m. uitgevoerd en het rapport ontvangt uiterlijk één werkdag na de keuring. Zie hier voor de extra kosten.

VOORBEELD RAPPORT DOWNLOADEN

 

Wat zeggen onze klanten?

positief, snelle reactie en keurige afhandeling

10 - Miriam

110 beoordelingen 9,2/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficiënt in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele land binnen korte termijn inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de gehele doorlooptijd van aanvraag tot inspectie, binnen 5 werkdagen te realiseren. Nadat de afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

Direct aanvragen

Vanaf
€ 0,00
All-in tarief incl. BTW!

Nulmeting

Vanaf
€ 0,00
All-in tarief incl. BTW!

Bereken uw tarief!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar