E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Energiebesparingsadvies

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 695,00
All-in tarief incl. BTW!

Energiebesparingsadvies

Vanaf
€ 695,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Energiebesparingsadvies

Als aanvulling op het energielabel kan er een verduurzamingsadvies uitgebracht worden. Dit verduurzamingsadvies biedt een overzicht van de huidige energieprestatie van een gebouw en uitgebreid informatie over de energiebesparende maatregelen en ingrepen aan de woning.

Hiervoor wordt de woning opgenomen conform NTA8800 en wordt het huidige energielabel vastgesteld. Afhankelijk van uw verwachtingen en plannen, kunnen wij aan de hand hiervan 3 verschillende maatregelen doorrekenen. Deze maatregelen, met het te verwachte nieuwe energielabel, kunnen wij u in een briefrapportage leveren.

De tarieven zijn als volgt: woningen met een inhoud tot 400m3 zijn de kosten €425,- incl.btw. Per 100m3 extra inhoud wordt er €20,- incl.btw. gerekend. Het tarief kunt u ook berekenen op onze tarieven pagina. 

Voor de bepaling van de energieprestatie en het energielabel van de woning wordt een inspectie uitgevoerd door een gecertificeerd EP-W adviseur. De adviseur komt bij u langs om noodzakelijke metingen aan de ruimtes en de installaties te verrichten. Na het bezoek zal de adviseur de metingen doorvoeren in het rekenprogramma om zo energieprestatie van de woning nauwkeurig te bepalen. Hierna wordt dit geregisteerd bij RVO en ontvangt u het energielabel per mail.


Lees meer

Het rapport

Wij voeren de opname en berekeningen uit. Vervolgens wordt deze berekening geregistreerd in het landelijke database van RVO en wordt er een energielabel gegenereerd. U ontvangt het energielabel uiterlijk binnen 4 werkdagen na de inspectie per e-mail. Samen met het energielabel ontvangt u ook de besparingsmogelijkheden in een briefrapportage. Dit label geeft de energetische staat van de woning weer met als doel om energiebesparende maatregelen te stimuleren. De woning krijgt een labelklasse tussen A++++ tot G. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de inspectiez.s.m. uitgevoerd en het rapport ontvangt uiterlijk twee werkdagen na de inspectie. Zie hier voor de extra kosten.

 

Wat zeggen onze klanten?

positief, snelle reactie en keurige afhandeling

10 - Miriam

110 beoordelingen 9,2/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficiënt in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele land binnen een korte termijn inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een energielabel aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om het energielabel binnen 4 werkdagen na de opnamedatum te leveren.

Direct aanvragen

Vanaf
€ 695,00
All-in tarief incl. BTW!

Energiebesparingsadvies

Vanaf
€ 695,00
All-in tarief incl. BTW!

Bereken uw tarief!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar