E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Wilt u een opleveringskeuring voor nieuwbouw laten verrichten? Maak dan snel een afspraak met de goed opgeleide, gecertificeerde en bovenal immer vriendelijke experts van Keuringshuis. Deze werken geheel conform de richtlijnen van de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) en hebben het keuringsrapport al twee werkdagen na de inspectiedag klaar. Daarnaast werkt Keuringshuis tegen zeer scherpe tarieven waarbij geen addertjes onder het gras verstopt zitten: geen btw en geen voorrijkosten, de op de website vermelde prijzen van een opleveringskeuring voor nieuwbouw zijn all in. Keuringshuis is het juiste adres voor alle keuringen op het gebied van onroerend goed: denk ook aan bouwtechnische keuringen voor oudere huizen.

Direct aanvragen
033-2850663

Prijs berekenen

<400m3 = € 420,00
+100m3 = € 20,00

va € 420,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Hoe gaat de opleveringskeuring van een nieuwbouwwoning in zijn werk?

De opleveringskeuring van een nieuwbouwwoning gebeurt zoals gezegd snel en volgens alle regels. Na voltooiing van de nieuwbouw vraagt u via het online contactformulier een opleveringskeuring voor uw nieuwbouwwoning aan. Telefonisch een afspraak maken kan ook. Deze wordt snel ingepland, waarna de inspecteur, bij voorkeur in uw gezelschap, de woning van kruipruimte tot nok naloopt. Hebben de bouwers geen slordigheden of fouten achtergelaten? Na de inspectiedag heeft u binnen enkele werkdagen het keuringsrapport in handen. Dit kan eventueel in een full colour-uitvoering voor u afgedrukt worden. 

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Opleveringskeuring voor nieuwbouw woningen en andere diensten van Keuringshuis

Niet alleen verzorgt Keuringshuis de opleveringskeuring voor nieuwbouw woningen. Deze erkende vaklui, die aangesloten zijn bij de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en geheel conform de door deze instantie vastgestelde richtlijnen te werk gaan, zijn ook de aangewezen experts als het gaat om het opstellen van een energielabel. Sinds 1 januari 2021 is dit document verplicht bij de oplevering van een nieuwbouwwoning. Hierin wordt niet zozeer naar de bouwtechnische, maar naar de energetische staat van een woning gekeken - in het kader van milieu en duurzaamheid. Een opleveringskeuring voor nieuwbouwwoningen regelt u bij het allround gespecialiseerde Keuringshuis. Voor eerlijke prijzen, heldere communicatie, de broodnodige vakkennis en razendsnelle service.