E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Voor de opleveringskeuring van een nieuwbouwwoning of zojuist voltooide verbouwing komt er namens Keuringshuis een gecertificeerde inspecteur bij u langs om alle werkzaamheden op kwaliteit te controleren. Aannemers en hun personeel kunnen immers ook fouten maken. De experts van Keuringshuis doorlopen het complete perceel (of gedeelte dat verbouwd is) en maken een zogenaamd Proces verbaal van Oplevering op. Dit klinkt als een sanctie, maar is niets meer dan een eerste keuringsrapport dat ondertekend moet worden door u en de inspecteur, waarna het aan de bouwer wordt overhandigd. Zodra de aangestipte punten verbeterd zijn, volgt het definitieve keuringsrapport. 

Direct aanvragen
033-2850663

Prijs berekenen

<400m3 = € 420,00
+100m3 = € 20,00

va € 420,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Waarom opleveringskeuringen door Keuringshuis laten doen?

U laat opleveringskeuringen en het verrichten van andere woningkeuringen - denk ook aan een energielabel! - verrichten door de ervaren vaklui van Keuringshuis om de volgende redenen:

  • Keuringshuis is aangesloten bij, en werkt geheel conform de richtlijnen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

  • De inspecteurs zijn allen gecertificeerd en wettelijk erkend

  • Keuringshuis is actief in heel Nederland

  • De inspecteurs werken snel: binnen enkele werkdagen heeft u het rapport van de opleveringskeuringen in huis, eventueel in full colour

  • De scherpe tarieven van Keuringshuis staan onomwonden op de website: er worden geen bijkomende kosten gerekend en ook btw is inbegrepen

  • De communicatie met Keuringshuis verloopt snel en helder

  • Keuringshuis scoort in de beoordelingen van opdrachtgevers een mooie 9,2!

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Voor de oplevering van uw huis een keuring verrichten door Keuringshuis

Na de oplevering van een huis een keuring laten verrichten gaat bij Keuringshuis snel. Dit bedrijf kan alle vereiste papieren overleggen en buigen op jarenlange ervaring, alsmede de nodige vakkennis. Keuringshuis staat er daarnaast om bekend dat er met u mee wordt gedacht: denk aan de collectiviteitskorting die aangeboden wordt wanneer u met meerdere kersverse huiseigenaren - bijvoorbeeld bij een zojuist voltooide nieuwbouwwijk of appartementencomplex - een opleveringskeuring wilt aanvragen. U zocht op de termen 'oplevering huis keuring' en kwam logischerwijs uit bij Keuringshuis. Heeft u vragen, bel dan even: 033-2850663. Direct een aanvraag indienen doet u via het online contactformulier.