E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Wilt u na de oplevering van een huis een keuring aanvragen? Keuringshuis voert deze snel en betrouwbaar uit. Ook bij nieuwbouwwoningen of zojuist voltooide verbouwing klussen dient er een keuring plaats te vinden. Hierbij lopen de inspecteurs van Keuringshuis het complete pand of verbouwde gedeelte door en worden de werkzaamheden onder de loep genomen: zijn deze allemaal op correcte wijze verricht? Hebben aannemers en hun personeel geen slordigheden of fouten achtergelaten? Bij de oplevering van een huis een keuring laten uitvoeren doet u bij de ervaren experts van Keuringshuis. 

Direct aanvragen
033-2850663

Prijs berekenen

<400m3 = € 370,00
+100m3 = € 20,00

va € 370,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Opleveringskeuring van een huis, ook met collectiviteitskorting

Tijdens de opleveringskeuring van een huis of verbouwing wordt een Proces Verbaal van Oplevering opgesteld, waarin de bevindingen van de inspecteur na te lezen zijn. Dit is een officieel document dat door beide partijen - de inspecteur en uzelf - ondertekend dient te worden, waarna het aan de bouwer overhandigd wordt. Zijn bepaalde zaken verbeterd, dan volgt de definitieve opleveringskeuring van het huis. Wilt u dit met meer huiseigenaren laten doen in bijvoorbeeld een net gebouwde nieuwbouwwijk, dan maakt u vanzelfsprekend gebruik van de collectiviteitskorting die Keuringshuis aanbiedt. Terwijl de prijzen van deze keuring specialisten toch al zo scherp zijn.

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Keuringshuis, voor de opleveringskeuring van huizen

Keuringshuis is dus de aangewezen partner voor de opleveringskeuring van huizen die zojuist voltooid zijn, maar ook verbouwingen. Wilt u ook een afspraak maken, vul dan het online contactformulier in. Keuringshuis streeft ernaar om binnen zeer korte termijn de opleveringskeuring van huizen uit te voeren. Sterker nog, na het snel inplannen van de afspraak staat in het gros van de gevallen de inspecteur binnen vier werkdagen bij u op de stoep. Keuringshuis is actief in heel Nederland en hanteert scherpe en duidelijke kosten: de tarieven die u op de website ziet, zijn all in - ook btw. De inspecteurs zijn goed opgeleide en gecertificeerde vaklui. Wilt u liever even bellen, dan mag dat ook: 033-2850663