E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Bij het verkopen of verhuren van een woning, zowel bestaand als nieuwbouw, is sinds 1 januari 2021 een NTA 8800 energielabel een verplicht document dat overlegd moet worden. Bovendien zegt het meer over de energetische waarde (oftewel energieprestaties) van de woning en dit heeft weer invloed op de waarde ervan. Een NTA 8800 energielabel vraagt u bovendien niet alleen voor uzelf aan, duurzamer wonen is ook een belangrijke stap naar een schonere planeet. Keuringshuis is uw partner die conform de BRL9500-W te werk gaat. De inspecteurs zijn stuk voor stuk goed opgeleid en gecertificeerd. 

Direct aanvragen
033-2850663

Prijs berekenen

<400m3 = € 420,00
+100m3 = € 20,00

va € 420,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Energielabel NTA 8800: snel en tegen scherpe tarieven

Het vereiste energielabel NTA 8800 vraagt u aan bij Keuringshuis omdat de tarieven scherp zijn en er geen prijstechnische addertjes onder het gras zitten. De prijzen die op de website vermeld staan, zijn inclusief btw en voorrijkosten. Om u een beeld te geven: voor woningen met een inhoud tot 400 m3 wordt slechts €325,- berekend, de prijs per 100m3 die daar bovenop komt bedraagt €20,-. Voor elke woning is dat tevens te berekenen op de tarievenpagina. Verder is Keuringshuis razendsnel: het energielabel NTA 8800 wordt binnen vier werkdagen digitaal verzonden. U kunt een voorbeeld van zo'n overzichtelijk keuringsrapport downloaden op de website Keuringshuis.nl. 

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Daarom: NTA 8800 energielabel aanvragen bij Keuringshuis

Een NTA 8800 energielabel aanvragen bij Keuringshuis werkt heel eenvoudig: u vult het online contactformulier in waarna snel een afspraak met u wordt gemaakt. Op het afgesproken tijdstip verschijnt de inspecteur die het huis van kelder tot nok naloopt: wat is de kwaliteit van de vloeren, gevels, ramen en deuren? Wat voor soort ketel staat er en hoe presteert deze? Binnen vier werkdagen heeft u het keuringsrapport in uw mailbox en kunt u de woning verkopen of verhuren volgens de wettelijke normen. Het label varieert van A- tot G-klasse, waarbij A voor de beste energetische prestaties staat. Wilt u een NTA 8800 energielabel aanvragen? Doe dit dan bij Keuringshuis, een organisatie die bekend staat om zijn heldere communicatie en fijne samenwerking. Dit is terug te zien in het gemiddelde cijfer 9,2 waarmee tal van opdrachtgevers Keuringshuis beoordelen.