E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Ook bij de voltooiing van nieuwe woningen moet het bouwwerk deskundig beoordeeld worden op zijn energetische prestaties. Een energielabel voor een nieuwbouw woning vertelt koper en verkoper meer over het energieverbruik, hetgeen weer een belangrijke rol speelt in de waarde van het huis. Zeker in deze eeuw staat duurzaamheid bij tal van zaken hoog op de agenda, zo ook bij het betrekken van een nieuw huis. Hoeveel stroom en/of gas is er nodig om het huis te verwarmen, maar ook: hoe goed is het huis geïsoleerd, en hoeveel elektriciteit verbruikt eventuele inbouwapparatuur? Voor een energielabel voor een nieuwbouw woning is er Keuringshuis. De gecertificeerde experts van dit bedrijf werken snel en zijn ter zake kundig. 

Direct aanvragen
033-2850663

Prijs berekenen

<400m3 = € 420,00
+100m3 = € 20,00

va € 420,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Energielabel voor nieuwbouwwoningen

Een energielabel voor nieuwbouwwoningen vraagt u heel snel aan bij de gecertificeerde inspecteurs van Keuringshuis. Deze werken volgens de wettelijke NTA 8800-norm en zijn bovendien aangesloten bij de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Keuringshuis onderscheidt zich niet alleen in zijn snelle manier van werken, maar ook in zijn messcherpe tarieven. Om een officieel energielabel voor nieuwbouwwoningen af te kunnen geven, staat Keuringshuis tevens ingeschreven in het Centraal Register Techniek. Zo heeft u straks een geldig energielabel in handen, waarmee de woning (beter) verkocht of verhuurd kan worden. 

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Energielabel voor een nieuwbouw woning aanvragen doet u bij Keuringshuis

Een energielabel voor een nieuwbouw woning aanvragen doet u heel eenvoudig via het online contactformulier, waarna binnen 24 uur contact met u opgenomen wordt voor een afspraak op een door u gewenst tijdstip. Vervolgens verschijnt de inspecteur om het hele huis te doorlopen. Binnen vier werkdagen na de inspectie ontvangt u het rapport per e-mail. Bij een spoedopdracht - een verkoopdeal betekent soms snel handelen - kan dit zelfs binnen twee werkdagen! Een energielabel voor uw nieuwbouw woning aanvragen doet u bij de specialisten van Keuringshuis.