E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Een energielabel voor een appartementencomplex is wettelijk verplicht bij verhuur of verkoop sinds 1 januari 2021. Of het nu een nieuwbouwproject betreft dat zojuist voltooid is, of een vastgoedobject dat van eigenaar wisselt. Vanzelfsprekend is deze regel in het leven geroepen omdat in deze eeuw toegewerkt wordt naar groener wonen in alle facetten. We willen het energieverbruik terugdringen voor een betere planeet, maar ook om de kosten te drukken. Met een beter energielabel wordt een appartementencomplex bovendien beter verkocht, omdat dit niet zelden één van de aspecten is waar makelaars en kopers het eerst naar kijken. Keuringshuis helpt u aan het felbegeerde energielabel voor uw appartementencomplex. 

Direct aanvragen
033-2850663

Prijs berekenen

<400m3 = € 350,00
+100m3 = € 20,00

va € 350,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Vraag voor een appartementencomplex een energielabel aan tegen scherpe tarieven

Voor een appartementencomplex een energielabel afgeven is één van de vele diensten waarin Keuringshuis voorziet. Deze organisatie staat bekend om naar heldere communicatie (u heeft rechtstreeks contact met uw eigen inspecteur), gecertificeerde en terzake kundige medewerkers en prima tarieven. Bovendien werken de inspecteurs snel en geheel volgens de vereiste richtlijnen. De wettelijke NTA 8800-norm wordt gehanteerd conform de BRL9500-W en Keuringshuis is eveneens aangesloten bij de gezaghebbende NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Voor een appartementencomplex een energielabel aanvragen doet u dus geheel zoals het moet bij Keuringshuis. Op de tarievenpagina ziet u de prijzen en u kunt er tevens een voorbeeld van een energielabel downloaden. 

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Energielabel voor een appartementencomplex aanvragen bij Keuringshuis: hoe werkt het?

Hoe gaat Keuringshuis te werk? Een energielabel voor een appartementencomplex aanvragen werkt heel eenvoudig: u vult de velden op het online contactformulier in, waarna u snel aan een inspecteur gekoppeld wordt. Deze maakt een afspraak op een door u gewenst tijdstip. Vervolgens wordt het gehele complex nauwgezet en volgens de wettelijke richtlijnen nagelopen en heeft u binnen vier werkdagen na de inspectiedag het label in uw mailbox. Een energielabel voor een appartementencomplex aanvragen is dus niet zo ingewikkeld als het lijkt. Keuringshuis staat u bovendien bij met raad en daad.