E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Om uw huis te kunnen verkopen of verhuren, heeft u sinds 1 januari 2021 een geldig energielabel nodig. U zocht daarom op de term 'energielabel aanvragen', en bent niet geheel toevallig gestuit op Keuringshuis, de specialist op dit gebied. Keuringshuis beschikt over medewerkers die in het hele land actief zijn en allen een passie hebben voor duurzaam wonen en alle technische aspecten die daarbij komen kijken. Wilt u een energielabel aanvragen dat op correcte wijze wordt vastgesteld zodat u en uw makelaar de juiste prijs kunnen bepalen, dan is Keuringshuis uw alwetende adviseur. 

Direct aanvragen
033-2850663

Prijs berekenen

<400m3 = € 420,00
+100m3 = € 20,00

va € 420,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Daarom is het aanvragen van een energielabel ook belangrijk

Het aanvragen van een energielabel doet u vanzelfsprekend niet alleen omdat het van de overheid moet of omdat u een betere koop- of huurprijs wilt genereren. Het milieu staat in deze eeuw op nummer één: er moet zuiniger gewoond en gewerkt worden om ook de generaties na ons nog in een schone wereld te kunnen laten leven. Maar zuinigheid en duurzaamheid gaan gelukkig vaak hand in hand: wie minder verbruikt, betaalt ook minder. Het aanvragen van een energielabel via Keuringshuis is eveneens raadzaam omdat deze professionals met de opdrachtgever meedenken en u tijdens hun bevindingen adviseren over waar er ruimte ligt voor energetische verbeteringen. 

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Zo eenvoudig is de aanvraag van een energielabel via Keuringshuis

Omdat het verkopen of verhuren van een huis al een hele administratieve klus op zich is, houdt Keuringshuis het simpel. Voor de aanvraag van uw energielabel vult u louter het online contactformulier in. Even bellen mag ook. Daarna wordt u gekoppeld aan een en dezelfde contactpersoon: uw inspecteur die bij u langskomt, met u communiceert en binnen vier werkdagen uw energielabel gereed heeft. En dat tegen zeer scherpe tarieven! Deze vindt u op de tarievenpagina: alle daar vermelde prijzen zijn overigens all in. Wilt u een aanvraag voor een energielabel doen, dan is het Keuringshuis dat u volledig ontzorgt!