E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Bent u van plan uw woning te verkopen, of kijkt u juist uit naar een nieuw (bedrijfs)pand? Een bouwkundig rapport is essentieel bij zowel het verkopen als aanschaffen van een woning. De verkoper is zo in staat om in samenwerking met de makelaar een wellicht betere prijs op te stellen, de koper gebruikt een bouwkundig rapport weer om eventueel wat van de prijs af te krijgen. Keuringshuis is in beide gevallen uw onafhankelijke partner, die op deskundige en secure wijze alle bouwkundige elementen van een perceel onder de loep neemt. De inspecteurs zijn allen gecertificeerd en gaan te werk volgens de NTA 8060-norm, oftewel de Nederlandse Technische Afspraak - Keuringen bouwtechnische woningkwaliteit.

Direct aanvragen
033-2850663

Prijs berekenen

<400m3 = € 420,00
+100m3 = € 20,00

va € 420,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Bouwkundige rapporten voor elk soort pand via Keuringshuis

De bouwkundige rapporten voor welk pand dan ook laat u doen door Keuringshuis. van bedrijfspand tot appartementencomplex en van landhuis tot doorzonwoning. Keuringshuis werkt in heel Nederland en denkt en handelt volledig in het belang van u als opdrachtgever. Bovendien heeft de klant de bouwkundige rapporten binnen twee werkdagen na de inspectie in huis! Op de inspectiedag bent u zelf overigens bij voorkeur aanwezig, zodat u kunt zien hoe de woning van kelder tot schoorsteen wordt doorlopen. Niet alleen is dit nuttig, het is ook nog eens razend interessant. Na het uitgeven van het rapport kunt u over de inhoud communiceren met de inspecteur zelf. Een persoonlijke benadering geeft immers een gerust gevoel. 

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Bouwkundig rapport aanvragen tegen aantrekkelijke tarieven bij Keuringshuis

Een bouwkundig rapport aanvragen doet u niet in de laatste plaats bij de gedreven professionals van Keuringshuis vanwege de messcherpe tarieven. Onder het logische kopje 'tarieven' krijgt u op de website een duidelijk beeld van de prijzen, omdat deze stuk voor stuk all in zijn. Er komen dus, wanneer de factuur ná het bezoek van de inspecteur voldaan wordt, geen extra onverwachte berekeningen bij. Voorrijkosten en btw zijn hier vooraf in opgenomen. Een bouwkundig rapport aanvragen bij Keuringshuis betekent ontzorgd worden, minder betalen en snel de officiële documenten verkrijgen over de staat van uw beoogde of te verkopen woning.