E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Wilt u een betrouwbare, officiële bouwkeuring van het huis dat u op het oog heeft? Zoekt u naar een partner die uw te verkopen pand van de schoorsteen tot aan de kruipruimte bouwtechnisch keurt, zodat u de juiste prijs voor het geheel kunt vragen? Keuringshuis staat u bij in woord en daad. De bouwkeuring van een huis werkt zodoende twee kanten op. Niemand wil de hoofdprijs betalen voor een huis dat achteraf goed beschouwd een veredeld casco blijkt. En als verkoper wilt u, zeker in deze tijden, het onderste uit de financiële kan halen om daar zelf weer een ander onderkomen mee aan te schaffen. Keuringshuis in de arm nemen is maar een bescheiden investering, want de tarieven zijn zeer aantrekkelijk. Dat zeiden ook degenen die al eerder met Keuringshuis werkten en deze professionals beoordeeld met het cijfer 9,2. 


Direct aanvragen
033-2850663

Prijs berekenen

<400m3 = € 420,00
+100m3 = € 20,00

va € 420,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Bouwkeuring van huizen en ander onroerend goed via Keuringshuis

De bouwkeuring van huizen, alsmede andere technische analyses, gebeuren volgens de NTA 8060-norm en volledig conform de richtlijnen van de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Zoals gezegd werkt Keuringshuis tegen scherpe tarieven: wat er onder het betreffende kopje op de website staat is ook echt wat u betaalt. Bij de betaling, die achteraf via factuur gebeurt, komt u dus niet voor verrassingen zoals btw en voorrijkosten te staan. Bij de bouwkeuring van huizen moet vooral duidelijk en helder gecommuniceerd worden en daarin onderscheidt Keuringshuis zich andermaal. 

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Energielabels en bouwkeuringen voor uw huis

De bouwkeuringen van een huis zijn niet de enige dienst die Keuringshuis verzorgt. Bij lange na niet zelfs! Een belangrijk aspect dat bij het van de hand doen van een huis komt kijken, is het energielabel. Hoewel er bij de bouwkeuringen van een huis wordt ingegaan op zaken als gas en elektra, is een apart energielabel sinds 1 januari 2021 vereist om een woning te kunnen verkopen of verhuren. Dit document geeft informatie over de energetische staat van de woning en is niet alleen wettelijk verplicht, maar - zeker in deze tijden - ook interessant: we kunnen in deze eeuw niet meer om het begrip duurzaamheid heen.