E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663 |

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Heeft u uw droomhuis op het oog, of wilt u uw huidige woning te koop zetten? De bouwkeuring is in beide gevallen een essentieel onderdeel van de transactie dat Keuringshuis u graag uit handen neemt. Tijdens de bouwkeuring op een door u te bepalen dag, loopt de gecertificeerde inspecteur van Keuringshuis samen met u door het complete pand, van voordeur tot achtergevel en van kelder tot nok. Dit gebeurt via de wettelijke normen, en geheel conform de richtlijnen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Op deze manieren kan een verkopende partij zijn prijs beter bepalen en is een potentiële koper weer in staat om wellicht iets van de prijs af te krijgen. 

Direct aanvragen
033-2850663

Prijs berekenen

<400m3 = € 370,00
+100m3 = € 20,00

va € 370,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Bouwkeuringen binnen twee werkdagen gereed via Keuringshuis

Keuringshuis werkt in heel Nederland en heeft zijn bouwkeuringen steevast binnen twee werkdagen na het bezoek van de inspecteur op orde. Dit inspectierapport bevat informatie over alle bouwkundige elementen van het pand, of dit nu een villa, appartement, doorzonwoning of jaren '30-huis is. De bouwkeuringen worden verricht door goed opgeleide en vriendelijke inspecteurs met wie u na het verstrekken van het keuringsrapport blijft corresponderen over de eventuele herstelkosten voor de korte en lange termijn. Keuringshuis onderscheidt zich door deze persoonlijke benadering en heldere communicatie. 

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Keuring van de bouw en ook een energielabel: Keuringshuis ontzorgt u

Een keuring van de bouw van een huis is slechts één van de diensten waarin Keuringshuis u ontzorgt. Een andere, belangrijke service is het verzorgen van een energielabel. Net als de keuring van de bouw doet Keuringshuis dit snel, tegen aantrekkelijke tarieven zonder bijkomende kosten en geheel volgens de wettelijke normen. Belangrijk: een energielabel is sinds 1 januari 2021 verplicht gesteld door de overheid, wanneer een woning verkocht of verhuurd gaat worden. Keuringshuis is in meerdere opzichten uw ideale en deskundige partner op de woningmarkt!