E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Bouwtechnische keuring aanvragen

Bij de aan- of verkoop van een woning wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. De inspecties worden uitgevoerd volgens de NTA 8060 (Nederlandse Technische Afspraak - Keuringen bouwtechnische woningkwaliteit) en NEN2767. Tijdens de keuring wordt de technische staat van alle bouwkundige elementen benoemd. Hierbij wordt met name gelet op de gebreken en wordt er in het rapport de herstelkosten voor de korte- en lange termijn benoemd. Een overzicht van de onderdelen welke gekeurd worden, zijn onderaan de pagina benoemd. 

Keuringshuis is aangesloten bij het keurmerk Vakkundig Gekeurd van VastgoedPro. Zo bent u verzekerd van deskundige en kwalitatief goede inspecties. Het bouwtechnische keuringsrapport is conform de richtlijnen van de 'Nationale Hypotheek Garantie (NHG)', stichting WEW (SWEW), Stichting Waarborgfonds Eigen Woning en erkend door alle financiële geldverstrekkers. Kortom een volledig bouwkundig rapport dat ook goed van pas komt bij de onderhandelingen.

Meer informatie

Prijs berekenen

<400m3 = € 329,00
+100m3 = € 20,00

va € 329,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Wat zeggen onze klanten?

Erg professioneel en kundig.

10 - Inge

Bouwkundige keuring laten uitvoeren. De inspecteur was vriendelijk en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. De inspecteur kwam vakkundig over. Ook heeft hij praktische tips gegeven voor mijn eigen gewenste aanpassingen en de benodigde aanpassingen. Inspectie rapport was de volgende dag al binnen.

9 - anonymous

Mijn huis moest snel gekeurd vanwege een spoedige overdracht. Het Keuringshuis bood uitkomst, een spoedkeuring (50e extra) werd inderdaad binnen 2 werkdagen uitgevoerd en de resultaten waren een dag later binnen. We waren zelf bij de keuring en hebben ook nog eea geleerd, en hadden de mogelijkheid tot vragen stellen. Heel fijn!

10 - anonymous

Lees meer

108 beoordelingen 9,2/10

U hoeft niet verder te zoeken

Alleen erkende bouwkundige keurders die aan de toetsingsvoorwaarden voldoen, mogen het keurmerk Vakkundig gekeurd voeren. Keuringshuis voert het keurmerk Vakkundig gekeurd en is aangesloten bij VastgoedPro. Daarnaast zijn wij lid van de branche organisatie van Bouwkundige Inspectie bureaus. De BBI zet zich in voor professionalisering van de branche van bouwkundige keurders, waarbij opleiding, eenduidige rapportage (NTA8060) en kwaliteit voorop staan.

Dit alles betekent dat u van ons mag verwachten dat:

Meer informatie

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Landelijke dekking

Keuringshuis verzorgt objectieve bouwtechnische keuringen voor de particuliere en zakelijke markt. U kunt bij ons terecht voor een bouwkundige keuring: aan- en verkoopkeuringen inclusief NHG-bladen, conditiemetingen, opleveringskeuringen, veiligheidskeuringen, taxaties etc. Voor een compleet overzicht kun u bovenaan onze diensten zien.

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficient in te plannen bij onze inspecteurs, kunnen wij vaak door heel het land binnen een kort tijdsbestek de inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.