E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Bouwtechnische keuring aanvragen

Bij de aan- of verkoop van een woning wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. De inspecties worden uitgevoerd volgens de NTA 8060 (Nederlandse Technische Afspraak - Keuringen bouwtechnische woningkwaliteit) en NEN2767. Tijdens de keuring wordt de technische staat van alle bouwkundige elementen benoemd. Hierbij wordt met name gelet op de gebreken en wordt er in het rapport de herstelkosten voor de korte- en lange termijn benoemd. Een overzicht van de onderdelen welke gekeurd worden, zijn onderaan de pagina benoemd. 

Keuringshuis is aangesloten bij het keurmerk Vakkundig Gekeurd van VastgoedPro. Zo bent u verzekerd van deskundige en kwalitatief goede inspecties. Het bouwtechnische keuringsrapport is conform de richtlijnen van de 'Nationale Hypotheek Garantie (NHG)', stichting WEW (SWEW), Stichting Waarborgfonds Eigen Woning en erkend door alle financiële geldverstrekkers. Kortom een volledig bouwkundig rapport dat ook goed van pas komt bij de onderhandelingen.

Meer informatie

Prijs berekenen

<400m3 = € 299,00
+100m3 = € 20,00

va € 299,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen Meer informatie

Wat zeggen onze klanten?

Wij hebben ons nieuwe huis laten keuren door Keuringshuis. Afspraak maken ging erg gemakkelijk, Keurhuis regelt dat met de verkopende makelaar. De bouwkundig inspecteur kwam zeer kundig over en heeft het huis grondig geïnspecteerd. Hij vertelde goed wat hij deed en wat belangrijke punten zijn om op te letten bij een keuring. Het keuringsrapport zag er erg professioneel uit waarbij alles heel gedetailleerd uitgeschreven stond en onderbouwd werd met foto's. Ons bouwkundig adviseur was ook erg verrast door de kundigheid en de professionaliteit van de bouwkundig inspecteur. De keuring heeft veel voor ons opgeleverd en veel onduidelijkheden weggenomen.

10 - Jaromir Wieles

Super goede ervaring, legde alles goed uit, je word erbij betrokken en je kon alles vragen. Hij wist waar die over praatte.

9 - Anoniem

top en snel!

9 - Anoniem

Lees meer

81 beoordelingen 9,1/10

U hoeft niet verder te zoeken

Alleen erkende bouwkundige keurders die aan de toetsingsvoorwaarden voldoen, mogen het keurmerk Vakkundig gekeurd voeren. Keuringshuis voert het keurmerk Vakkundig gekeurd en is aangesloten bij VastgoedPro. Daarnaast zijn wij lid van de branche organisatie van Bouwkundige Inspectie bureaus. De BBI zet zich in voor professionalisering van de branche van bouwkundige keurders, waarbij opleiding, eenduidige rapportage (NTA8060) en kwaliteit voorop staan.

Dit alles betekent dat u van ons mag verwachten dat:

Meer informatie

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. 

Landelijke dekking

Keuringshuis verzorgt objectieve bouwtechnische keuringen voor de particuliere en zakelijke markt. U kunt bij ons terecht voor een bouwkundige keuring: aan- en verkoopkeuringen inclusief NHG-bladen, conditiemetingen, opleveringskeuringen, veiligheidskeuringen, taxaties etc. Voor een compleet overzicht kun u bovenaan onze diensten zien.

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficient in te plannen bij onze inspecteurs, kunnen wij vaak door het heel land binnen een kort tijdsbestek de inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.