Welkom bij KeuringsHuis Amersfoort

Gespecialiseerd in het bouwkundig en energetisch keuren van uw vastgoed.

Aanbevolen Services

Hieronder treft u een kort overzicht van de services waar wij gespecialiseerd in zijn. Kijk onder diensten voor meer informatie.

Bouwtechnische keuring

Met deze bouwtechnische keuring wordt er een duidelijk inzicht verkregen van de huidige bouwtechnische staat van uw woning. In het rapport worden bouwkundige gebreken van uw woning vastgelegd en worden de kosten voor de korte termijn en achterstallig onderhoud weergegeven. Volledig NHG erkend en conform eisen NEN2767.

Energielabel

Het energielabel van de woning geeft inzicht in de energiezuinigheid van uw woning in schaal A++ t/m G. In dit rapport staan ook adviezen om uw woning energiezuiniger te maken. Naast het energielabel kunnen wij u maatwerkadvies aanbieden gericht op uw woning en omstandigheden. Dit kun u ook gebruiken voor subsidieaanvragen.

Overige diensten

Naast onze specialisaties kunt u ook bij ons terecht voor overige bouwkundige zaken. Hieronder vallen de volgende diensten: bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, omgevingsvergunningaanvraag inclusief alle berekeningen. Voor overige bouwkundige werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen.

Bouwkundige keuring

KeuringsHuis geeft onafhankelijk advies over de bouwtechnische staat van uw woning. Zowel de particuliere als de zakelijke markt behoort tot onze doelgroep. Bij ons kunt u terecht voor verschillende type bouwkeuringen. Hieronder vallen bouwkundige keuringen inclusief NHG, conditiemetingen, opleveringskeuringen en EPA-keuringen. Hiernaast bieden wij ook overige bouwkundige diensten aan.

De bouwkundige keuringen worden uitgevoerd volgens de geldende NEN-normen. NEN 2767 is leidend voor de bouwkundige keuringen. Deze NEN-norm zorgt voor een landelijk uniforme inspectiemethode. Hiernaast zijn wij gecertificeerd voor EPA-keuringen.