E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663

Thermografische inspectie woning

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 375,00
All-in tarief incl. BTW!

Thermografische inspectie woning

Vanaf
€ 375,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Thermografie woning

Thermografische inspectie

Bij een thermografische inspectie gebruiken wij een geavanceerde warmtebeeldcamera. De camera (infrarood) brengt de temperatuurverschillen in kaart. Aan de hand van deze beelden kan er een analyse gedaan worden en naar een constatering gewerkt worden.

Thermografie wordt veelal ingezet bij controles van spouwmuurisolaties, vloerverwarmingen, vochtproblemen of energieverliezen. Met behulp van de warmtebeeldcamera kan aangegeven worden of er geen warmtelekken aanwezig zijn waardoor energie/warmte verloren gaat en onnodig voor kosten zorgt. Warmtelekken kunnen ook voor inwendige condensatie zorgen met als gevolg schimmelvorming.

In bestaande woningen kan thermografie toegepast worden voor de volgende aspecten:
- Lokaliseren van optrekkend vocht
- Vloerverwarming
- Koudebruggen
- Warmteontwikkelingen
- Condensatie
- Kierdichtingen
- Isolatie lekken
- Vochtproblemen
- Luchtlekken
- Etc.

Deze inspectie is ook toepasbaar voor visueel niet waarneembare gebreken. Er moet echter wel sprake zijn van temperatuursverschillen om deze inspectie toe te passen en conclusies hieruit te trekken.

Resultaten
De resultaten worden verwerkt in een handzaam rapport met foto's en eventuele toelichting en conclusies. 

Aanvragen
Wilt u een thermografische inspectie aanvragen? Dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via onze contactpagina of via 033-2850663 zodat wij een passende offerte kunnen maken.

 

Wat zeggen onze klanten?

Wij hebben ons nieuwe huis laten keuren door Keuringshuis. Afspraak maken ging erg gemakkelijk, Keurhuis regelt dat met de verkopende makelaar. De bouwkundig inspecteur kwam zeer kundig over en heeft het huis grondig geïnspecteerd. Hij vertelde goed wat hij deed en wat belangrijke punten zijn om op te letten bij een keuring. Het keuringsrapport zag er erg professioneel uit waarbij alles heel gedetailleerd uitgeschreven stond en onderbouwd werd met foto's. Ons bouwkundig adviseur was ook erg verrast door de kundigheid en de professionaliteit van de bouwkundig inspecteur. De keuring heeft veel voor ons opgeleverd en veel onduidelijkheden weggenomen.

10 - Jaromir Wieles

81 beoordelingen 9,1/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficient in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele binnen zéér korte termijn de inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de keuring binnen 4 werkdagen uit te voeren. Nadat de afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

Direct aanvragen

Vanaf
€ 375,00
All-in tarief incl. BTW!

Thermografische inspectie woning

Vanaf
€ 375,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar