E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663

Over ons

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Keuringshuis is centraal gelokaliseerd en landelijk operatief

Wij zijn een jong maar zeer ervaren team van medewerkers die vanuit hun passie gedreven zijn. Wij houden van ons vak en hebben een service gerichte mentaliteit. Dit maakt dat wij flexibel en innovatief kunnen reageren op vragen vanuit de particuliere of zakelijke klant.

Door onze efficiënte wijze van plannen, kunnen wij snel een gedegen bouwkundige keuring leveren. Het rapport ontvangt u standaard binnen 2 werkdagen na de keuring!

Dit alles beweren wij niet alleen, u ziet het ook terug in de consistente hoge waarderingen van onze klanten op het internet. 

Keuringshuis voert het kwaliteitskeurmerk Vakkundig gekeurd van de beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals VastgoedPRO. Wij werken met deskundige keurders, en conform de richtlijnen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW). Voorts worden wij erkend door alle financiële partijen.

Kortom: met een bouwkundig rapport van Keuringshuis legt u een stevig fundament onder uw vastgoed.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, of bel 033-2850663.

U kunt ook hier direct een keuring aanvragen

De voordelen van Keuringshuis:

  • Keuringshuis bestaat uit een jong gedreven team
  • Na veel kennis opgedaan te hebben van de bestaande woningvoorraad hebben wij ons gespecialiseerd in bouwtechnische- en energetische keuringen
  • Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau
  • Wij bieden een betaalbare prijs voor een bouwkundige keuring
  • Wij staan voor snelle handeling en een goede communicatie naar de opdrachtgever
  • Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij Keuringshuis terecht
  • Bij een grove tekortkoming kunt u aanspraak doen op onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wat zeggen onze klanten?

Wij hebben ons nieuwe huis laten keuren door Keuringshuis. Afspraak maken ging erg gemakkelijk, Keurhuis regelt dat met de verkopende makelaar. De bouwkundig inspecteur kwam zeer kundig over en heeft het huis grondig geïnspecteerd. Hij vertelde goed wat hij deed en wat belangrijke punten zijn om op te letten bij een keuring. Het keuringsrapport zag er erg professioneel uit waarbij alles heel gedetailleerd uitgeschreven stond en onderbouwd werd met foto's. Ons bouwkundig adviseur was ook erg verrast door de kundigheid en de professionaliteit van de bouwkundig inspecteur. De keuring heeft veel voor ons opgeleverd en veel onduidelijkheden weggenomen.

10 - Jaromir Wieles

Super goede ervaring, legde alles goed uit, je word erbij betrokken en je kon alles vragen. Hij wist waar die over praatte.

9 - Anoniem

top en snel!

9 - Anoniem

Lees meer

81 beoordelingen 9,1/10