E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663

Veiligheidskeuring NEN8025

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 199
All-in tarief incl. BTW!

Veiligheidskeuring NEN8025

Vanaf
€ 199
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Veiligheidskeuring gas-, elektra-, en waterinstallaties

Tot eind jaren '90 werden de gas- en elektrainstallaties altijd gekeurd door energiebedrijven bij de aan- of verkoop. Gebreken die geconstateerd werden, dienden direct verholpen te worden door de eigenaar. Door privaterisering is de controle geheel weggevallen. De toestand van de installaties is geheel voor verantwoording van de eigenaar.
 

Hierop is door de branche een gezamenlijk Nederlandse Technische Afspraak (NTA-8025) opgesteld met de beoordelingsafspraken met betrekking tot de installaties. Deze afspraken zijn overgenomen in de NEN-8025.
 

De gasinstallatie wordt beoordeeld op de volgende onderdelen:
- Controle van gasdichtheid (gaslekkage) onder bedrijfsdruk
- Koolmonoxidemeting verbrandingstoestellen
- Rookgasafvoer, luchttoevoer en toesteplaatsing
 

De waterinstallatie wordt beoordeeld op de volgende onderdelen:
- Visueel: controle op veilige materialen, lekkages, juiste aansluiting van de afvoer op het riool
- Dode waterleidingen en 'hot spots' ter voorkoming van Legionella
- Temperatuur koud en warm water ter controle van Legionella
 

De elektrischeinstallatie wordt beoordeeld op de volgende onderdelen:
- Controle aardlekschakelaars (afvaltijd en uitschakelstroom)
- Isolatiemeting bedrading
- Aardcircuitmeting

Het rapport

U ontvangt het rapport binnen 3 werkdagen na de inspectie via de mail. In dit rapport staan alle tekortkomingen met betrekking tot de veiligheid van de gas-, water- en elektrischeinstallatie. Het is ook mogelijk om het rapport in full-color afdruk te ontvangen per post. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de inspectie uitgevoerd en het rapport opgeleverd binnen 3 werkdagen.

 

Wat zeggen onze klanten?

Wij hebben ons nieuwe huis laten keuren door Keuringshuis. Afspraak maken ging erg gemakkelijk, Keurhuis regelt dat met de verkopende makelaar. De bouwkundig inspecteur kwam zeer kundig over en heeft het huis grondig geïnspecteerd. Hij vertelde goed wat hij deed en wat belangrijke punten zijn om op te letten bij een keuring. Het keuringsrapport zag er erg professioneel uit waarbij alles heel gedetailleerd uitgeschreven stond en onderbouwd werd met foto's. Ons bouwkundig adviseur was ook erg verrast door de kundigheid en de professionaliteit van de bouwkundig inspecteur. De keuring heeft veel voor ons opgeleverd en veel onduidelijkheden weggenomen.

10 - Jaromir Wieles

81 beoordelingen 9,1/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficient in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele binnen zéér korte termijn de inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de keuring binnen 4 werkdagen uit te voeren. Nadat de afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

Direct aanvragen

Vanaf
€ 199
All-in tarief incl. BTW!

Veiligheidskeuring NEN8025

Vanaf
€ 199
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar