E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663

Meerjaren Onderhoudsplan

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 499
All-in tarief incl. BTW!

Meerjaren Onderhoudsplan

Vanaf
€ 499
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

MJOP (Meerjaren Onderhoudsplan)

Een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) is een uitgebreid rapportage waarin de kosten voor onderhoud van gemeenschappelijk delen opgenomen wordt. Zo heeft u een overzicht van de onderhoudskosten voor een termijn van 10 jaar. Met behulp van de onderhoudsbegroting, kan de VVE een maandelijkse bijdrage incasseren voor het reservefonds van de VVE.

Wat staat er in een Meerjaren Onderhoudsplan?

In een MJOP worden alle bouwkundige elementen van een gebouw opgenomen. Hiervoor wordt als basis de splitsingsakte gebruikt. Per element wordt een conditie gegeven: ook wel conditiemeting genoemd. Op basis hiervan wordt de staat van het element beoordeeld en wordt er vastgesteld binnen welk termijn deze vervangen dient te worden. Hiermee kan er een onderhoudsbegroting worden gemaakt voor een termijn van 10 jaar. 

Voordelen Meerjaren Onderhoudsplan

- Direct inzicht in de huidige staat van het gebouw;
- Vaststelling maandelijkse bijdrage voor het reservefonds.

Werkwijze

- U dient eerst een offerte op te vragen voor een Meerjaren Onderhoudsplan;
- Na akkoordgeving offerte, wordt er een inspectiedatum ingepland in overleg met de huismeester / vertegenwoordiger van de VVE;
- Na inspectie ontvangt u het rapport binnen ca. 2 weken per mail;
- Daarnaast is het eventueel mogelijk om bij een VVE vergadering toelichting te geven op de rapportage.


Actualisatie Meerjaren Onderhoudsplan

Binnen ca. 3-5 jaar tijd is het van belang dat het Meerjaren Onderhoudsplan geactualiseerd wordt. Hiervoor komt de inspecteur langs voor een korte inspectie. Naar aanleiding van de inspectie kan er bepaald worden of geplande onderhoud noodzakelijk is volgens de planning en/of het niet uitgesteld kan worden. Daarnaast wordt de begroting geactualiseerd. Door de jaren heen kunnen prijzen van grondstoffen veranderen waardoor bepaald onderhoud duurder of goedkoper uitgevoerd kan worden. Ook hiervoor kunt u terecht bij Keuringshuis.

 

 

Wat zeggen onze klanten?

Keurig rapport gepresenteerd naar aanleiding van aankoop-keuring. Het advies is redelijk ten aanzien van de gevonden afwijkingen en daardoor een betrouwbare uiteenzetting.

9 - Helmond Arjan

88 beoordelingen 9,1/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficient in te plannen bij onze inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele binnen zéér korte termijn de inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een offerte aanvragen voor een Meerjaren Onderhoudsplan? Vraag het hier aan en wij zullen binnen 48 uur een offerte uitbrengen.

Direct aanvragen

Vanaf
€ 499
All-in tarief incl. BTW!

Meerjaren Onderhoudsplan

Vanaf
€ 499
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar