E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663

Energielabel NTA8800

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 295
All-in tarief incl. BTW!

Energielabel NTA8800

Vanaf
€ 295
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Energielabel woning NTA8800

Vanaf 1 januari 2021 kunt u bij Keuringshuis het vernieuwde energielabel op basis van de NTA 8800 aanvragen. 

Bij nieuwbouw, verkoop of verhuur van uw woning is het verplicht om een energielabel van de woning te overhandigen. U kunt bij ons terecht om een energielabel voor uw woning op te laten stellen door het hele land. Dit vindt geheel plaats volgens de richtlijnen en het energielabel wordt geregisteerd bij het RVO. 

Voor de bepaling van de energieprestatie en het energielabel van de woning wordt een inspectie uitgevoerd door een gecertificeerd EP-W adviseur. De adviseur komt bij u langs om noodzakelijke metingen aan de ruimtes en de installaties te verrichten. Na het bezoek zal de adviseur de metingen doorvoeren in het rekenprogramma om zo energieprestatie van de woning nauwkeurig te bepalen. Hierna wordt dit geregisteerd bij RVO en ontvangt u het energielabel per mail.

Let op: beschikbaar per 1 januari 2021

Het rapport

U ontvangt het energieprestatierapport / energielabel van uw woning uiterlijk binnen 4 werkdagen na de opname per e-mail. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de keuring z.s.m. uitgevoerd en het rapport ontvangt uiterlijk twee werkdagen na de opname. Zie hier voor de extra kosten.

Wat zeggen onze klanten?

Prima ervaring

8 - Van Doornik

131 beoordelingen 9,2/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficiënt in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele land binnen zéér korte termijn inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de gehele doorlooptijd van aanvraag tot inspectie, binnen 4 werkdagen te realiseren. Nadat de afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

Direct aanvragen

Vanaf
€ 295
All-in tarief incl. BTW!

Energielabel NTA8800

Vanaf
€ 295
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar