E-mail: Info@keuringshuis.nl    |    Bel: 033-2850663

Taxatie NWWI

Inspectie op korte termijn

Vaste lage prijzen

In heel Nederland

Betaling per factuur achteraf

Vanaf
€ 525,00
All-in tarief incl. BTW!

Taxatie NWWI

Vanaf
€ 525,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Taxatie NWWI

Info

Als totaalproduct kunnen wij ook de taxatie van uw woning regelen. Keuringshuis werkt enkel met lokale taxateurs welke op de hoogte zijn van de plaatselijke marktomstandigheden. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde taxateurs welke aangesloten zijn bij het NWWI en één van de brancheorganisaties als VastgoedPRO, NVM of VBO. Ook zijn deze taxateurs vermeld in het kwaliteitsregister van VastgoedCert, CRMT of SCVM.

Standaard wordt de taxatie geleverd met een NWWI validatie. Het NWWI valideert het taxatieraport van de aangesloten taxateurs. Dit wordt veelal verplicht gesteld vanuit uw hypotheekverstrekker of een andere financiële instelling. 

Procedure

Na uw aanvraag zetten wij de opdracht door naar de taxateur. De taxateur zal een opdrachtformulier en een verbouwingsspecificatieformulier naar u mailen. Nadat u dit ingevuld en geretourneerd heeft aan de taxateur, wordt uw aanvraag in behandeling genomen en uitgevoerd. Vanaf dat moment kunt u voor vragen contact opnemen met de taxateur zelf. U ontvangt voor de taxatie twee facturen. Een factuur van de overkoepelende taxatieorganisatie en een factuur van de taxateur zelf. Het totaalbedrag van deze twee facturen zijn 525 euro.

Afspraak

Zodra wij de taxateur ingeschakeld hebben, zal hij/zij de taxatie voor u uitvoeren. Normaliter neemt de taxateur contact op met het makelaarskantoor of de verkoper voor het maken van een afspraak. Als u de taxateur voor de inspectie nog wilt spreken, dan dient u dit te vermelden in ons aanvraagformulier. Zo kunt nog speciale wensen en/of verbouwingsplannen doorgeven. 

Het rapport

Het taxatierapport ontvangt u digitaal na de NWWI validatie via de taxateur. Op speciaal verzoek, kan de taxateur ook het rapport per post versturen. 

De kosten voor de taxatie van een woning bedragen 525 euro inclusief BTW tot een taxatiewaarde van 500.000 euro. Is de woning duurder? Vraag dan een offerte aan. In de meeste gevallen kan het voor hetzelfde bedrag een taxatie uitgevoerd worden. 

Het rapport wordt onder normale omstandigheden binnen enkele weken geleverd.

Aanvragen

Wilt u een NWWI taxatie aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen.

De genoemde tarieven zijn all-in incl.BTW en zonder bijkomende kosten (zoals voorrijkosten etc.). Wij hebben een landelijke dekking tegen een vast tarief.

Heeft u interesse en/of vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via 033-2850663.

 

Wat zeggen onze klanten?

top en snel!

9 - Anoniem

79 beoordelingen 9,1/10

Direct aanvragen

Keuringshuis is landelijk operatief. Door afspraken efficient in te plannen bij onze eigen inspecteurs, kunnen wij vaak door het hele binnen zéér korte termijn de inspecties uitvoeren. Hiervoor hanteren wij een vast tarief zonder bijkomende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de keuring binnen 4 werkdagen uit te voeren. Nadat de afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

Direct aanvragen

Vanaf
€ 525,00
All-in tarief incl. BTW!

Taxatie NWWI

Vanaf
€ 525,00
All-in tarief incl. BTW!

Direct aanvragen

Gecertificeerd & Betrouwbaar